Изготвяне на индивидуален хранителен режим + Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма + Провеждане на индивидуални тренировки

Услугата включва
  • 1. Лична среща: Личната консултация се прави с опознавателна цел. На нея се изяснява към какви резултати се стреми клиентът и се решава кой е най-добрият път за тяхното постигане.
  • 2. Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим: Изготвя се специална тренировъчна програма и хранителен режим към нея, оптимално разработени според съответните цели на клиента. Те са изцяло съобразени с индивидуалните възможности и предпочитания на клиента.
  • 3. Тренировка във фитнес зала: Провеждане на индивидуални тренировки с Чавдар Шапков. Тренировките се провеждат 2-4 пъти седмично.
  • 4. Следене на резултатите, отговаряне на възникнали въпроси и мотивация: Чавдар Шапков следи постигнатия напредък и отговаря на възникнали въпроси чрез имейл и лична комуникация. В случай, че резултатите не оправдават очакванията, тренировъчният режим и/или хранителният режим ще бъдат преработени безплатно.
  • 5. Подарък диск с основни физически упражнения, усилващи ефекта на хранителния режим: Като бонус всеки клиент получава диск с примерни упражнения, които могат да се изпълняват както във фитнес залата, така и в домашна обстановка.
  • 6. Консултация за използване на хранителни добавки: Бонус консултация за включване в менюто оптимално ефективни хранителни добавки, в случай че клиентът иска да използва такива, с цел усилване на ефекта от хранителния режим.
Галерия